 |
www.kuchniapalucka.fora.pl Forum regionalne kulinarno - informacyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kuchniapalucka
Administrator
Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 4 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pałuki
|
Wysłany: Pon 11:50, 10 Sie 2015 Temat postu: Przetwórstwo cukiernicze |
|
|
Książki w mojej kolekcji
1 ,,Cukiernictwo'' - S. Wyczański - 1986 r.
2 ,,Receptura i technologia marmoladek owocowych'' - E. Twarogowska - 1964 r.
3 ,,Receptury i technologia produkcji podstawowych mas owocowych'' - E. Twarogowska - 1965 r.
4 ,,Technologia produkcji gumy do żucia'' - E. Twarogowska - 1967 r.
5 ,,Otrzymywanie mas czekoladowych'' - H. Barlińska - 1968 r.
6 ,,Produkcja kakao'' - Sławomir Wyszczański - 1968 r.
7 ,,Zarys technologi wyrobu czekolady'' - Michał Zawadzki - 1954 r
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Czw 15:38, 09 Mar 2017, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|