 |
www.kuchniapalucka.fora.pl Forum regionalne kulinarno - informacyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kuchniapalucka
Administrator
Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 4 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pałuki
|
Wysłany: Pon 11:57, 10 Sie 2015 Temat postu: Przetwórstwo owocowo - warzywne. |
|
|
Książki w mojej kolekcji.
1 ,,Tymczasowa instrukcja technologiczna Produkcji sosów warzywnych'' - K. Jakubowska - 1969 r.
2 ,,Przetwory pomidorowe'' - A. Mering - 1955 r.
3 ,,Produkcja kapusty kiszonej'' - J. Osińska - 1955 r.
4 ,,Technologia prod. nowych asortymentów surwek , soków i konserw z kapusty kiszonej'' - J.Rzewuska - 1972 r.
5 ,,Technologia produkcji wyciągów ziołowo korzennych. Do produkcji ogórków konserwowych - Praca zbior. - 1969 r
6 ,,Przetwory z owoców jagód leśnych'' - R. Miernik - 1951 r.
7 ,,Zbiór i przetwórstwo grzybów'' - R. Miernik - 1951 r.
8 ,,Przyprawy korzenne i warzywne''- S. Pagowski i W. Rutkowski - 1951 r.
9 ,,Soki i koncentraty z owoców i warzyw'' - zbiór instrukcji - 1970 r
10 ,,Technologia produktów owocowo - warzywnych'' T - 1 - E. Pijanowski, 1964 r
11 ,,Technologia produktów owocowo - warzywnych'' T - 2 - E. Pijanowski, 1964 r
12 ,,Przetwory z owoców i warzyw - Zbiór instrukcji technologicznych'' T - 1 - 1972 r
13 ,,Przetwory z owoców i warzyw - Zbiór instrukcji technologicznych'' T - 2 - 1972 r.
14 ,,Solonki i marynaty z owoców i warzy'' - Z. Raginiewicz - B. Szumera - 1957 r
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Śro 12:51, 20 Kwi 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|