 |
www.kuchniapalucka.fora.pl Forum regionalne kulinarno - informacyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kuchniapalucka
Administrator
Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 4 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pałuki
|
Wysłany: Pon 11:45, 10 Sie 2015 Temat postu: Przetwórstwo piekarskie |
|
|
Książki w mojej kolekcji.
1 ,,Piekarstwo'' - A. Reński - 1998 r. cz 1
2 ,,Piekarstwo'' - A. Reński - 1998 r. cz 2
3 ,,Dobry chleb, przyczyny wad chleba'' - W. Wernicke - 1954 r.
4 ,,Katalog pieczywa'' - J.Głowacki, A.Gładysiak - 1976 r.
5 ,,Katalog wad pieczywa dla spół. zakładów piekarskich'' - Z.Wendt, E. Zukowski - 1965 r
6 ,,Piekarstwo - receptury normy zarządzenia'' - Społem - 1982 r.
7 ,,Piekarstwo - receptury normy zarządzenia'' - Społem - 1976 r.
8 ,,Podręcznik dla cukierników i piekarzy'' - A. Janik - 1937 r
9 ,,Pieczemy ekologiczny chleb w domu'' - Z.Przybylak - 2012 r
10 ,,Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie'' - T. Jakubczyk - 1974 r
11 ,,Receptury piekarskie'' - Społem - 1984 r
Biblioteki cyfrowe
1 ,,Piekarstwo w teoryi i praktyce''- Stanisław Długoszewski - 1911 r
[link widoczny dla zalogowanych]
2 ,,Piekarstwo Zakład Kórnicki Szkoła Domowa Pracy Kobiet w Zakopanem - 1900 r
[link widoczny dla zalogowanych]
3 ,,Rada dla dobrych gospodyń jak maią po wsiach i miasteczkach naylepiéy chleb urabiać'' - Antoine Augustin - 1816 r
[link widoczny dla zalogowanych]
4 ,,Piekarz : praktyczne wiadomości dla pracowników zawodu piekarskiego''
- Mieczysław Sroczyński - 1920 r
[link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Pon 20:04, 08 Maj 2017, w całości zmieniany 6 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|