 |
www.kuchniapalucka.fora.pl Forum regionalne kulinarno - informacyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kuchniapalucka
Administrator
Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 4 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Pałuki
|
Wysłany: Pon 11:13, 10 Sie 2015 Temat postu: Przetwórstwo rybne |
|
|
Książki w mojej bibliotece
1 ,,Analiza organoleptyczna żywności'' - D.J.Tilgner - 1957 r.
2 ,,Konserwacja i przetwórstwo ryb'' - W. Cięglewicz - 1948 r
3 ,,Krótki zarys mikrobiologii przemysłu rybnego'' - J.Majewski - 1953 r
4 ,,Poradnik pracownika rybnego przetwórstwa wstępnego'' - S. Maliński - 1955 r
5 ,,Poradnik przetwórstwa rybnego'' - Praca zbiorowa - 1953 r.
6 ,,Przydatność olejów krajowych dla przemysłu rybnego'' - D.J.Tilgner i R. Schillak - 1938 r.
7 ,,Ryby i przetwory rybne'' - Wyciąg z norm - 1964 r.
8 ,,Technologia wędzenia ryb'' - D.J.Tilgner - 1947 r.
9 ,,Technologia żywności pochodzenia morskiego'' - Z.E. Sikorski - wyd 2 - 1980 r.
10 ,,Towaroznawstwo ryb'' - J. Korzanewski, H. Ligocki, J. Ogulewicz - 1968 r.
11 ,,Towaroznawstwo ryb i przetworów rybnych'' - J. Kukucz - 1951 r.
12 ,,Zarys technologii ryb'' - W. Cięglewicz - 1954 r
13 ,,Zbiór receptur gastronomicznych z ryb'' - Zjednoczenie Gospodarki rybnej - 1977 r
14 ,,Zarys technologi żywności pochodzenia morskiego'' Z.E. Sikorski - wyd 1 - 1967 r
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Pon 12:50, 23 Sty 2017, w całości zmieniany 3 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|